Monday, 26 September 2011

Blogger under construction :) Euwww suckss dohhh! Hahaha ok malas nk cerita panjang, lets entertain my short stories at school just now :P Haha okay tadi nothing interesting.Belajar segala bagai, then rehat. Time recess, aku benci, bila kena tgk muka ex aku dohh. Sumpah tak suka dohhh! Emm biarlah dohhh :') Hahaha ^^ Afterward, makan makan, sembang besar dgn dyana deluna, lepas tu, alex milke datang. Datang je, mesti rembat air aku. Ehhh pundekk punya bitch! Hahaha :'D ahhhhh, malas ah nak cerita psl itu slut! Hehehe :'3 Pastu, masuk kelas je kitaorg bahan budak cina dkt depan kitaorg. Hahaha mcm chibei je perangai :) Iskk, ni lah awek kau acappp. Mentang selalu kalah kena bahan dgn you, then i bahan org lain pulak hahaha jk jk xP Paling the most boring period time ialah sewaktu masa SCIENCE -.-' a bit sleepy lh dohh cikgu tu ajarr. So aku dgn dyana pun mana amek tahu, then kitaorg pun borak je sampai cikgu bagi siren dkt dyana. Cikgu kata, 'DYANA, PUSING DEPAN'. Pastu dyana pundek boleh pulak pusing, then dia buat bunyik, " EERRRKKK ERRRKK'. Hahahahaha mcm budak gila betul dohhh! Aku pun tak tahan dah gelak dgn dyana sampai nak pecah perutt dennn hehehe :P Anyway, balik tadi, was so tiring -_____- asyraf tk text aku pun. Penat lah katakan baru habis larian. Hahaha :')) Kayyy now tgh text dgn si panda and otw to sleep. Kbai :*

No comments:

Post a Comment